TOPP

TOPP har i gennem mange års erfaring, udviklet blandt de bedste vinduesmotore i verden. Vi er derfor stolte over at kunne være en del af det, og sælge top advaceret og moderne vinduesmotor teknologi.

 

Vinduesmotore

Har du et ønske om at din vinduer skulle kunne åbne selv og at det ville være nemt og energibesparende at kunne få noget frisk luft ind, eller lukke vinduet igen hvis det er for koldt, så har TOPP løsningen til dig. Med et enkelt tryk på en knap, vil TOPPs vinduesmotore åbne et eller flere af dine vinduer for dig, så du ikke behøver at skulle gøre meget andet end at nye den friske luft på kontoret eller dit hjem. 

 

Med TOPPs vinduesmotore vil du kunne arbejde mere effektivt, og uden at skulle bruge for meget tid eller energi på at skulle åbne vinduet, og derved arbejde mere eller slappe mere af.

 

Vi har et bredt udvalg af TOPPs produkter, både med kæde, dobbel kæde, lineære motore som sidder på kanten og strækker sig ud for at åbne dit vindue eller stativ motore til ovenlysvinduer eller vinduer generelt. 

 

SWISSDOOR guider dig

Vi hjælper dig med glæde frem til dit rigtige TOPP produkt til dit projekt, og sikre at produktet når frem i tide samt yder stor hjælp hvis der er brug for det.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave.

 

Du er velkommen til at hente TOPPs Brochure eller kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan også besøge TOPPs hjemmeside