Handelsbetingelser

1. Generelt

 

SWISSDOOR ApS

CVR. nr.: 32084222

Stenhuggervej 2

5471 Søndersø

+45 86 28 00 00

mail@swissdoor.dk

 

De angivne vilkår regulerer kundens brug af varer leveret af SWISSDOOR ApS (herefter kaldt "SWISSDOOR"). Disse vilkår gælder for alt salg fra SWISSDOOR.dk, så længe der skriftligt ikke er aftalt noget andet mellem parterne.
 

2. Køb ved SWISSDOOR.dk

Købet er gældende i det øjeblik du som kunde trykker på betalingsknappen på Swissdoor.dk's webshop, eller SWISSDOOR har registreret en betaling fra køber, hvis kontooverførsel er valgt.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. SWISSDOOR forbeholder sig retten til at ændre priser i forhold til konjunktursvingninger. Køber kunden samme vare senere hen, og prisen er ændret, kan kunden ikke få den samme pris som ved første køb, men skal betale den nye pris.
 

3. Priser

Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser eksklusiv Færøerne og Grønland. Sker købet uden for Danmarks grænser bedes køber rette henvendelse til SWISSDOOR på enten mail@swissdoor.dk eller på tlf. +45 86 28 00 00.
 

4. Betalingsvilkår

Betaling sker normalt med betalingskort efter gældende regler.
Du kan herudover betale via bankoverførsel på det opgivne registrerings- og kontonummer. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Vi opkræver ikke gebyrer

 

OBS. Kundens kort debiteres, når varen afsendes.

Er du i tvivl om selve betalingen bedes du kontakte SWISSDOOR for nærmere oplysninger.

 

5. Levering

Leveringstiden kan variere fra 1-2 dage og op til 4-5 uger afhængig af produktet. Vi sender lagervarer med det samme, medmindre du beder os sende på en bestemt dato, eller du beder os vente, til du selv giver besked.

 

Alle købspriser tillægges en fragtpris, som køber pålægges at betale. Fragtprisen i Danmark ligger fast på 125 kr.

 

Erhvervsdrivende kan frit vælge at hente pakken selv, gratis hos Swissdoor.dk eller få den leveret via pakkeservice GLS.

 

6. Afbestilling og fortrydelsesret

Ønsker kunden at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske samme dag, bestillingen er foretaget. Kunden kan enten ringe til SWISSDOOR eller kontakte via mail på mail@swissdoor.dk mærket ”afbestilling” og redegøre for afbestillingen. Derefter vil kunden ikke blive debiteret købsprisen.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige vare i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

 

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@swissdoor.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst på i handelsbetingelserne som et linket PDF-fil. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

6.1 Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere vare hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

6.2 Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du betaler selv for fragten, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Enkelte varer kan ikke returneres med almindelig post (over 20 kg). I kan frit vælge at benytte jer af vores returlabel, som i finder sammen med pakken. Vælger i selv at finde en fragtmand kan prisen forventes at være således

 

Fragtomkostninger:

 

GLS:

Forsendelsesomkostninger er 125,- inkl. moms pr. forsendelse.

 

 

6.3 Ingen fortrydelsesret af specialfremstillede vare

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke fortrydes eller tages tilbage.

 

6.4 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at foreslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

6.5 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi reffunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

SWISSDOOR ApS

CVR. nr.: 32084222

Stenhuggervej 2

5471 Søndersø

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på overstående adresse, mod forudgående aftale via email på mail@swissdoor.dk eller via
tlf.: +45 86 28 00 00.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

7. Reklamationsret 

Alle varer du køber hos Swissdoor er dækket af reklamationsret og i nogle tilfælde en leverandørgaranti. Garanti kan variere fra mærke til mærke og have forskelligt indhold, men reklamationsretten er lovfæstet og følger alle produkter.

I overensstemmelse med købelovens mangelsregler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Swissdoor og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig ved forbrugerkøb.

 

Reklamation kan foretages ved at kontakte os på mail@swissdoor.dk eller ved henvendelse på tlf.: +45 86 28 00 00. 
Send gerne billede med af den pågældende fejl.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Swissdoor sørge for at reparere varen eller alternativt foretage ombytning, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Swissdoor.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Vare skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Varen sendes til:

SWISSDOOR ApS

CVR. nr.: 32084222

Stenhuggervej 2

5471 Søndersø

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Du kan evt. i beskrivelse forklare din vej til at finde problemet, og fortælle præcist hvor på varen problemet opstår.

 

Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

8. Forbehold
Billeder som er brugt på SWISSDOORs sider er illustrative, og kan afvige fra varens egentlige udseende. Selve produktet vil være det ønskede, men billederne kan være afvigende i form af ændret farve, størrelse, tykkelse osv.


SWISSDOOR er ikke ansvarlig for montering eller vedligeholdelse af købte produkter, det tilfalder udelukkende kunden. SWISSDOOR kan ikke drages til ansvar for fejl ved produktet grundet misvedligeholdelse eller forkert installation.
 

9. Salgsbetingelser gældende for erhvervsdrivende

Ved aftale om køb mellem SWISSDOOR og erhvervsdrivende på SWISSDOOR.dk gælder følgende:

 

  • Der ydes 14 dages fortrydelsesret, dog skal pakken være uåbnet, ved fortrydelse af køb af varer på www.swissdoor.dk
     

  • Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret fra varens modtagelse. Ved reklamation bedes kunden kontakte SWISSDOOR på mail: mail@swissdoor.dk eller på tlf.: +45 86 28 00 00.
     

  • Reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentligt forretningsbrug kræver.
     

  • SWISSDOOR forbeholder sig retten til at afhjælpe eventuelle mangler i forbindelse med en reklamation, dvs. at der ved accept af disse handelsbetingelser aftales en afhjælpningsret.


10. Personlige oplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. CVR. nr. (hvis erhverv) og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

For at kunne sikre sig at varen bliver leveret på den rigtige adresse og sikre at vores leverandør kan komme i kontakt med dig hvis nu fejl skulle opstå, videregiver vi hermed navn, adresse, tlf.nr. og email til leverandøren GLS.

 

Personoplysningerne registreres hos SWISSDOOR ApS, og opbevares i ½ år før oplysningerne anonymiseres, derefter slettes efter 5 år. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på www.swissdoor.dk er Direktør Henrik Østerhaab.

 

Som registreret hos SWISSDOOR ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: mail@swissdoor.dk.

 

Ønsker du at få tilsendt alt den information vi har på dig, kan du sende en anmodning til os via mail@swissdoor.dk.
 

11. Oplysning om klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Henrik Østerhaab på mail@swissdoor.dk eller via tlf. +45 86 28 00 00. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning,
kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@swissdoor.dk.
 

13. Er du i tvivl

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til køb, ordre eller forsendelse bedes kunden rette henvendelse til SWISSDOOR på telefon +45 86 28 00 00 eller via mail@swissdoor.dk.

 

14. Standardfortrydelses formular

Ønsker du at fortryde dit køb hos Swissdoor.dk, kan du bruge denne fortrydelsesformular som er angivet nedenfor som et link til en PDF-fil. Udfyld venligst blanketten, og send den derefter til os på enten mail@swissdoor.dk, eller til vores adresse:

 

Swissdoor ApS

Stenhuggervej 2

5471 Søndersø

 

Link til standardfortrydelsesret (PDF-fil)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04.06.2018