GILGEN

GILGEN skydedøre GILGEN skydedøre

GILGEN DOOR SYSTEMS er innovativ dørautomatik baseret på den nyeste teknologi. Du kan vælge mellem flere elegante former og farver. Uanset om du vælger et rent funktionelt produkt eller sætter stor pris på klassisk elegance, får du automatiske skydedøre af høj kvalitet og sikkerhed, der giver dig store energibesparelser.

Alle GILGENs skydedørene kan tilpasses til brug ved svingdøre, pladsbesparende døre, cirkulære skydedøre, samt for karruseldøre uden det går ud over bygningens arkitektur. Der er ingen grænser for, hvor en GILGEN skydedør kan benyttes. Det kan foreksempel være på plejehjem, hospitaler, skoler eller butikker.

En skydedør til ethvert behov

Den brede vifte af automatiske GILGEN-døre omfatter den automatiske skydedør, som fås i forskellige tilpassede versioner med valgbare funktioner som; brandbeskyttelse, flugtvejstilpasning, indbruds-sikring eller tilpasses for maksimal hygiejne. Skydedørene bruges primært til f.eks. butikker.

Du kan også forbedre sikkkerheden i bygningen med GILGEN brandskydedøre og flugtvejsdøre. Med brug af højteknologiske løsninger får du et utroligt sikkert og slidstærkt produkt.

Har du et kontor eller et lokale, der skal bruges til forskellige formål, kan den elektriske foldevæg være en god løsning. Med et simpelt tryk, kan væggen køres tilside og med ét, har du et større lokale. Foldevæggen er af glas, og giver dermed også et højere lysindfald, når væggen er i brug.

Har du ikke så meget plads, og har brug for en æstetiske og smart løsning, er FFM foldedøren det oplagte valg til dig. Dørbladene er forkortet, og folder sig sammen i stedet for at åbne ud eller ind.

Vil du give dine kunder en unik oplevelser ved indgang til din butik er mediedøren perfekt. Med indbyggede videoskærme i dørene, kan du afspille reklamefilm, animationer eller andet til dine kunder. Derved får de præcis dit ønskede budskab, lige inden de kommer ind i butikken.

SWISSDOOR guider dig

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit projekt. Vi sikrer, at dørene produceres efter højeste kvalitet, samtidig med at du får dørautomatik, der er slidstærkt, driftsikkker og et udtryk for høj kvalitet. Kontakt os for en uforpligtende snak om din opgave.

preload spinner