ECO Schulte dørteknik

Vi tilbyder produkter fra ECO Schulte GmbH & Co. KG., der er en tyskdrevet virksomhed med fabrikker i Tyskland og Kina. Kunder fra hele verden værdsætter ECOs innovative tilgang, know how og høje kvalitetsstandarder når det kommer til dørteknik. Alle dørpumper er produceret efter ISO 9001 standarder og har CE mærkninger.

Det betyder, at du får en dørløsning, hvor der er taget højde for alle forhold. Hvor de individuelle elementer sammen skaber en unik løsning til din dør. Det er alt lige fra hingslet over låsesystemet til dørpumper. Ved at samle produktionen ét sted forhindres dårlige produkter.

 

Gennemtestet kvalitet

 

Den nye generation af ECO Newton dørlukkere kombinerer afprøvet og testet fjederkraft med et fremragende innovationskoncept ECOvalve. ECOvalve-teknologien sætter nemlig et nyt niveau for kvaliteten i forhold til den præcise justering af dørlukkeren. Samtidig bygger ECOs dørlukkere på intelligent design og ressoursebesparelser.

Alt i alt betyder det at du får et lettere og et mere miljørigtigt kvalitetsprodukt, der lever op til både nutidige og fremtidige standarder. For alle ECOs dørlukkere og døråbnere er testet og designet til at håndtere mere end 500.000 dørlukninger og certificeret med EN og CE standarder.

Dørpumper fra ECO er et udtryk for perfektion, innovation samt æstetik. En dørlukker skal indgå i bygningen som en helhed, og ikke genere øjet alt for meget. Derfor vægtes design og kvalitet utrolig højt - det kan både ses og føles. Samtidig skal sikkerheden ved brug være i top. Derfor er ECO dørteknik udviklet særligt med henblik på at redde liv samt åbne og lukke døre uhindret. Så med ECO dørlukkere i bygningen behøver du aldrig mere frygte det værste.

ECO-Schultes hovedkvarter

Derfor har vi valgt ECO

 

SWISSDOOR har indledningsvis valgt at repræsentere produkterne indenfor dørlukkere og dørpumper, der kvalitetsmæssigt er fuldt sammenlignlige med Dorma og Geze. Alle produkter fra ECO lever fuldt op til sikkerhedskrav og leveres gennemtestede med godkendte CE certificering. Samtidig tages der højde for miljøet med udviklingen af letvægtsystemter i mange af dørlukkerne, hvilket sparer ressourcer.

Dørpumperne fra ECO spænder vidt. Fra den fantastiske FDC som bruges til eksempelvis branddøre til TS-15K, der er perfekt til lette indendørsdøre. Fælles for alle dørlukkere og døråbnere er gnidnigsfri åbning og lukning af døren. Du har mulighed for at justere om døren lukkes automatisk, hvor meget tryk der skal til for at åbne eller hvor længe døren skal stå åben.

ECO Schulte har udviklet et komplet program indenfor dørteknik. Øvrige produkter i ECO Schultes
program kan naturligvis bestilles hos SWISSDOOR.

Du er velkommen til at hente ECOs brochurer eller kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan også besøge ECOs hjemmeside

 

 

 

Hovedkatalog (58 MB, EN)
ECO Schulte generel flyer (2 MB, D)
ECO FDC døråbner brochure (15 MB, D)
ECO NEWTON dørlukker brochure (lille, 400 KB, EN)
ECO NEWTON dørlukker brochure (stor, 27 MB, EN)

Du kan finde mere på vores download side.